Marketing

Estetska hirurgija
Estetska, plastična i rekonstruktivna hirurgija je jedna od glavnih i vodećih hirurških grana dr Yazan klinike. Dr Yazan Consultancy

Svečana sala Đeram se nalazi u Inđiji, na ulazu iz pravca RUME na izvanrednoj lokaciji. Raspolaže prostorom za svečani prijem do 200 zvanica i velikim parkingom za sve Vaše goste. Sala je rezidencijalnog tipa i sa potpuno klimatizovanim prostorom, osmišljenim za ugodan boravak Vas i Vaših zvanica. Pogodna je za organizaciju svih vrsta proslava i svečanosti tokom cele godine: venčanja, krštenja, punoletstva, rođendani, proslave firmi, seminari, gala večere…Svečana sala ĐERAM – mesto za vašu proslavu

IN BALNEO proizvodi od Inoxa

Kompanija Balneo je specijalizovana  za izradu proizvoda od inoxa koja nalaze primenu u kupatilima  i odvodnje površinskih voda različitih namena.

kreveti i dušeci, posteljine i jastuci Inđija

Prodaja i distribucija palminog ulja i palmine masti.

Rent a Car Nova Pazova

Rent a Car Srbija

Bavimo se proizvodnjom i prodajom i servisom aparata za mužu krava (muzilica za krave), koza (muzilice za koze) i ovaca, kao i rezervnih delova za iste.  3M Novaković se bavi proizvodnjom, prodajom i servisom muzilica za kravemuzilice za koze i muzilica za ovce i rezervnih delova za iste kao i podrškom. Osnovne servisne aktivnosti su kvalitetno održavanje aparata za mužu krava, koza i ovaca NOVAKOVIĆ-3M u garantnom i postgarantnom roku

Proizvodnja i prodaja led displeja najsavremenijih led bilbordiled totema, različitih dimenzija i izuzetnog stepena prosvetljenosti, za unutrašnje i spoljašnje korišćenje. Pristupačna cena za led ekran i led displej kao i kompletna logistička i tehnička podrška.

Hotel Avenia Smeštaj – Koncept hotela Avenia je domaćinski pristup i pažnja prema svakom gostu. U sklopu hotela nalazi se savremeni restoran u rumi kapaciteta 160 mesta, na dva nivoa sa restoranom.  Restoran i Apartmani u Ruma.

Rent a car Beograd Aerodrom je domaća kompanija koja se uspešno bavi iznajmljivanjem automobila već više od 10 godina. Bilo da putujete zbog posla ili zadovoljstva, ukoliko Vam je potreban automobil za vreme odmora, vikenda ili odlaska na ekskluzivnu lokaciju, Rent A Car Aerodrom Beograd  je tu da izađe u susret svim Vašim zahtevima. Potrebno je samo da se odlučite za odgovarajući model i rezervišete ga putem telefona ili sigurnom i jednostavnom online rezervacijom.

Auto Servis – IN je servis velikog kapaciteta i mogućnosti. Opremom i kadrovima osposobljen da odgovori na zahteve iz oblasti auto mehanike, elektrike, vulkanizacije, servisa i punjenja klima. Servisne usluge su po principu „ključ u ruke“ uz obavezne konsultacije, savete i rešenja koja često možemo da prilagodimo Vašem budžetu.

Naš auto servis inđija je organizovan na način koji klijentu omogućava da sve svoje auto probleme reši na jednom mestu: počevši od lakih servisa, originalne autodijagnostike, rešavanje i najtežih mehaničkih kvarova, velike ponude rezervnih delova (orginalnih ili premium brendova).

Bezbednost i zdravlje na radu – zaštita od požara – srbozaštita

Prodavnica Alata – Lets do it Alat

Iznajmljivanje rent a car vozila na aerodromu Nikola Tesla Beograd 24h dnevno. Rent a Car Aerodrom Beograd

izrada i održavanje web sajta

Usisno potisna creva

Perifleks spojnice – izrada perifleks spojnica /  perifleks spojnica

Rent a car Srbija

Nekretnine stara pazova

Reciklaža Plastike

Educational Travel Centar – osnovan je 2015. godine. Obrazovne institucije sa tradicijom kao i vodeće omladinske organizacije tokom godina saradnje, potpomogle su svojim iskustvom da ET Centar postane prijatno mesto za okupljanje i aktivnost omladine i odraslih. Nudi obuku engleskog jezika za decu i odrasle, usluge prevođenja i programe stručnog usavršavanja. Pruža informacije o programima međunarodne kulturne razmeneomladinskim karticama i letnjim jezičkim kampovima.

Rasadnik ukrasnog bilja

Pletena Žica

špedicija i transport – bn bos šped

Termolakiranje

profilszr.com

JUST DESIGN

MUZILICE

Rasadnik ukrasnog bilja

Agencija Komarac – nekretnine u staroj pazovi

Reciklaža Plastike

Prodavnica Alata – Lets do it Alati

Reciklaža plastike .  otkup plastike

www.europalete.com

www.tehnickipregledpobeda.com

Tehnički Pregled POBEDA osim što se trudi da vam pruži brzu i kavlitetnu uslugu odgovarajući na vaše zahteve i osluškujući vaše potrebe, ulaže u u svoje profesionalno osoblje edukujući ga i prateći nove trendove na tržištu. BUDITE PRVI – BUDITE OBAVEŠTENI koji će saznati sve novosti, akcije vezane za registraciju i tehnički pregled vašeg vozila, a mi ćemo se potruditi da opravdamo vaše poverenje.

Gumeno tehnička roba

Iznajmljivanje limuzina

Prodaja led bilborda 

Svečana sala u zemunu

Cafe restoran Inđija

Biksne i bolcne

Dunavplast je vodeće preduzeće u proizvodnji i prometu medicinskih sredstava na teritoriji Republike Srbije.  Najveći deo korisnika ovih proizvoda su laboratorije, domovi zdravlja, bolnice, klinički centri, zavodi, instituti, ali i apoteke i ustanove farmaceutske, prehrambene, hemijske delatnosti i mnogi drugi. Dugogodišnjim iskustvom uspostavljena je politika kvaliteta koja je usmerena na obezbedjivanje proizvoda svim zainteresovanim klijentima/kupcima po konkurentnim cenama poštujući visoke standarde u pogledu kvaliteta i brzine isporuke.